Valitse Joen Maalarit

Tiedämme yhtä hyvin kuin sinäkin, että ihmisillä on tapana kilpailuttaa maalaustöiden tekijänsä. Siksi päätimme kirjoittaa hieman yhteisistä toimintatavoistamme. Joen Maalarit Oy:n taustalla on kaksi kontiolahtelaista yrittäjää. Tavoitteemme on yksinkertaisesti tuottaa alueemme parasta maalauspalvelua. Tämän mahdollistaa paikallisten osaajien muodostama maalaukseen erikoistunut tehotiimi. Hoidamme työn kuin työn käden käänteessä – kirjaimellisesti.

Sinä voit auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme valitsemalla maalausurakkasi tekijän oikein – vaikka toki saisitkin tilattua samat palvelut kalliimmalla muualta.

Meille et maksa liikaa!

Näyttäessäsi meille minkä tahansa muun tahon tekemän paremman tarjouksen, tarjoamme sinulle uuden hinnan pullakahvien kera – olet sen totisesti ansainnut, koska nämä tilanteet ovat harvinaisia. Useimmiten tarjouksemme ovat jo valmiiksi parhaita. Emme edullisista hinnoista huolimatta ole valmiita tinkimään laadusta. Siksi käytämmekin aina parhaita saatavilla olevia suomalaisia materiaaleja sekä osaavaa ja paikallista työvoimaa.

Laatu

Laadun varmistamiseksi käytämme aina parhaita saatavilla olevia suomalaisia materiaaleja ja paikallisia maalareita. Annamme työllemme aina 2 vuoden takuun.

Ekologisuus

Olemme myös perillä ilmaston ja ympäristön tilanteesta ja siksi toimimme mahdollisimman ekologisesti. Huoltotoimenpiteet ajoissa ennaltaehkäisevät kalliita ja ympäristöä kuormittavia remontteja. Tue sinäkin kestävää kehitystä, se on työtä yhteisen maapallomme hyväksi.

Joko kätellään?

Suosittelijoita & yhteistyökumppaneita: