Sisämaalaus

Eräänä pimeänä syksynä maalasimme joensuulaisen kaksion sisäseiniä ja -kattoja. Alun perin oli tarkoitus maalata vain olohuone ja eteinen. Lopulta tuli tehtyä muutama huone lisää, koska työ ripeää ja jälki oli hyvää. Lopputulos on kaunista katseltavaa, vaikka itse sanomme.

Seinien maalaus

Kaikkihan sen tietävät: Valkoinen heijastaa valoa paremmin kuin vanha, usein jo kellertävä seinä tai katto. Maalauksen jälkeen huoneisto on valoisampi ja viihtyisämpi. Eikä tähän liity mitään salaisia niksejä, tarvitaan vain yksinkertaisesti määrätietoinen päätös hankkia viihtyisämpi koti ja tadaa! Valmista tulee, ennen kuin huomaatkaan. Mikä olisi sen helpompaa kuin tilata reipas ja iloinen palvelu, tekemään kaiken puolestasi…

Maalauksen voi toki toteuttaa myös itse. Jos suunnittelet omien käsien likaamista, saattaa Tikkurilan maalilinjan opastusvideoista saada inspiraatiota työskentelyyn. 

 

Lattioiden maalaus

Vanhan puulattian maalaaminen voi tuoda kodillesi ennennäkemättömän ilmeen. Eri harmaan sävyt saavat kuluneenkin lattian huokumaan modernia henkeä.

Paneelikaton maalaus

Paneelikaton maalaaminen valkoiseksi tuo kotiin tai mökille uutta valoa. Kukapa estäisi kokeilemasta myös muita sävyjä uudenlaista valoa tuomaan?