Kattosillat asennettuna

Kattosillat valmiiksi asennettuna. Hoidamme kattosiltojen asennuksia luotettavasti sovitussa aikataulussa. Useiden vuosien kokemus on hionut meille lyömättömän työskentelykonseptin, joka huomioi katon kunnon, kattoturvatuotteiden pitkän käyttöiän sekä asentamisen turvallisuuden. Seuraavalla kerralla nuohooja voi huokaista helpotuksesta, kun katolla on turvallista liikkua. Kattosiltojen asennus luotettavasti Joen Maalareilta. 

 

Kattosiltojen asennus kannattaa uskoa osaaviin käsiin

Kun kattosi kaipaa kävelysiltoja, me asennamme ne kokemuksella ja turvallisesti niin omakotitalojen kuin kerrostalojenkin katoille. Pystymme hoitamaan kävelysiltojen asennuksia jopa saman viikon aikana! Kysy lisätietoa alueesi asennus aikatalustamme tästä.

 

Kattopalvelua ammattilaisille ja taloyhtiöille

Joen maalarit on kokenut kattopalvelu, joka toteuttaa kävelysiltojen asennuksien lisäksi kaikenlaisia katon kunnostuksia ja parannuksia, kuten tikkaiden tai lumiesteiden asennuksia. Liikumme katolla turvallisesti ja huomioimme kattorakenteiden kunnon ja sään aiheuttamat lisähaasteet työskennellessämme korkeissa paikoissa.

Kattopalvelumme kattaa monipuolisesti erilaiset kattotyöt, jotka toteutamme aina laadukkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.  Kattopalveluihimme kuuluu kaikki kattotyöt, kuten katon maalaus, pellitys työt, savupiipun ympäristön kunnostustyö, lumiesteet ja kattotikkaat! 

 

Menestyksemme perustuu luotettavuuteen

Menestyksemme perustuu luotettavuuteen ja toimitusvarmuuteen. Saat aina sitä mitä tilaat. Laadukas kädenjälkemme kattotöissä näkyy jo lukemattomien tyytyväisten asiakkaiden katoilla. Liity osaksi tyytyväisten asiakkaiden verkostoa tilaamalla meiltä reipas ja kunnollinen kävelysiltojen asennuspalvelu. 

Kasvatamme palvelutarjontaamme ja tiimiämme vuosittain asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kattotiimiimme Joensuussa. Meidän tiimissämme kehittyy hyvin nopeasti alan huipulle, perustuen osaamisen aktiiviseen jakamiseen ja kaverien auttamiseen. Aikaisempi kokemus katsotaan tietenkin eduksi, jolloin voit hakea suoraan haasteellisempiin tehtäviin. Laajennamme tiimiämme aina tarpeen mukaan. Lähetä hakemus.

 

Nopeat syövät hitaat

Vaikka kasvatammekin palvelutarjontaamme ja tiimiämme vuosittain asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin, resurssimme ovat rajalliset.  Emme valitettavasti ehdi palvelemaan kaikkia, vaikka haluaisimmekin. Ensin ehtivät saavat aina parasta palvelua! Jos ehditte aikatauluumme, paras palvelu on taattu. Pidämme mitä lupaamme. Tästä yhteystietoihin

 

Lumien pudotus

Toimi näin

Laita sähköpostilla kohteestasi tietoja. Tarvitsemme tietää mm. osoite, kattoprofiili ja tarvittavien kattosiltojen määrän.  Näin voimme antaa suoraan tarjouksen ja hoitaa homman nopeammalla aikataululla! Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin suoraan soittaa, mutta reagoimme nopeasti myös sähköposteihin. 

 

Ota yhteyttä!